Fondue de xocolata
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Fondue de xocolata
- (per compartir)
- Per a la fondue
- 300 g de xocolata amb llet (50%)
- 250 g de xocolata negra (74%)
- 50 g de sucre
- 100 ml de llet
- Per sucar-hi:
- pera
- maduixes
- mango
- plàtan
- raïm blanc
- broquetes
PREPARACIÓ
1. Aboquem dins d'un bol la xocolata amb llet i la xocolata negra.
2. Afegim al recipient la llet i el sucre.
3. Tapem el bol amb paper film i el reservem.
4. Fiquem al microones uns coixins tèrmics que mantindran la xocolata calenta a taula.
5. Mentre s'escalfen els coixins, pelem i tallem la fruita a trossets i la posem en un plat per anar a taula.
6. Traiem els coixins tèrmics del microones i hi posem el bol tapat amb paper film. L'escalfem fins que la xocolata es fongui.
7. Col·loquem els coixins tèrmics a taula i el bol amb la xocolata desfeta al damunt, perquè es mantingui calenta. Que comenci el berenar!
2. Afegim al recipient la llet i el sucre.
3. Tapem el bol amb paper film i el reservem.
4. Fiquem al microones uns coixins tèrmics que mantindran la xocolata calenta a taula.
5. Mentre s'escalfen els coixins, pelem i tallem la fruita a trossets i la posem en un plat per anar a taula.
6. Traiem els coixins tèrmics del microones i hi posem el bol tapat amb paper film. L'escalfem fins que la xocolata es fongui.
7. Col·loquem els coixins tèrmics a taula i el bol amb la xocolata desfeta al damunt, perquè es mantingui calenta. Que comenci el berenar!