Flors de saüc arrebossades
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 24 flors de saüc acabades de collir
- 2 ous
- 150 g de sucre
- 200 g farina
- cervesa
- sal
- oli
PREPARACIÓ
1. Poseu la farina i el sucre en un bol gran, afegiu-hi els ous, remeneu bé i incorporeu-hi un raig de cervesa, i un polsim de sal, fins a aconseguir una pasta d'arrebossar sense grumolls.
2. Escalfeu oli abundant en una paella fonda.
3. Agafeu cada flor per la cua, passeu-la per la pasta d'arrebossar i submergiu-la en l'oli. Tan bon punt l'arrebossat sigui ros, traieu-les i aneu-los dipositant damunt de paper de cuina.
4. Espolseu-hi sucre pel damunt.
Consells
Podeu substituir la cervesa per sifò. Serviu-les de postres, o a l'hora del cafè.
Són una delícia a mitja tarda per acompanyar un te ben aromàtic.
Es poden preparar en versió salada, com a aperitiu per servir amb un vermut del país.
Els saücs estan en plena floració al maig i fins ben entrat juny.
2. Escalfeu oli abundant en una paella fonda.
3. Agafeu cada flor per la cua, passeu-la per la pasta d'arrebossar i submergiu-la en l'oli. Tan bon punt l'arrebossat sigui ros, traieu-les i aneu-los dipositant damunt de paper de cuina.
4. Espolseu-hi sucre pel damunt.
Consells
Podeu substituir la cervesa per sifò. Serviu-les de postres, o a l'hora del cafè.
Són una delícia a mitja tarda per acompanyar un te ben aromàtic.
Es poden preparar en versió salada, com a aperitiu per servir amb un vermut del país.
Els saücs estan en plena floració al maig i fins ben entrat juny.