Flaó de marialluïsa
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4-6 persones:
- 1 full de pasta brisa
- oli d'oliva verge extra
- farina blanca
- 150 g de formatge de cabra tendre
- 50 g de marialluïsa fresca
- 100 g de sucre blanc en pols
- 3 ous fresquíssims
- 150 cl de llet de cabra pasteuritzada
- 1 grapat de cigrons crus
PREPARACIÓ
1. Poseu en un motlle la pasta brisa i la punxeu amb una forquilla perquè no pugi. Hi afegiu un grapat de cigrons per garantir que no puja gens durant la cocció i la reserveu.
2. Després, escalfeu la llet de cabra al microones un minut, hi afegiu el formatge i ho bateu perquè el formatge es desfaci del tot.
3. A continuació, en un bol a part, hi barregeu els tres rovells d'ou, la farina i el sucre.
4. I, mentrestant, coeu la pasta brisa uns 5 minuts al microones.
5. Hi afegiu la barreja del bol amb unes fulles de marialluïsa trinxadetes com si fos un flam i ho coeu al forn uns 15-20 minuts.
2. Després, escalfeu la llet de cabra al microones un minut, hi afegiu el formatge i ho bateu perquè el formatge es desfaci del tot.
3. A continuació, en un bol a part, hi barregeu els tres rovells d'ou, la farina i el sucre.
4. I, mentrestant, coeu la pasta brisa uns 5 minuts al microones.
5. Hi afegiu la barreja del bol amb unes fulles de marialluïsa trinxadetes com si fos un flam i ho coeu al forn uns 15-20 minuts.