Flamejat de plàtan, mango i maduixa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlota Claver
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alba, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 plàtans
- 300 g de maduixes
- 1 mango
- 3 cullerades de sucre
- 1 nou de mantega
- 1 got de suc de taronja
- 1 tasseta de nata líquida
- 1 gotet de cointreau
- gelat de vainilla
PREPARACIÓ
Talleu el mango a bastonets, les maduixes a daus i el plàtan en rodanxes gruixudes.
A continuació, desfeu la mantega en una paella calenta. Quan estigui fosa, afegiu-hi la fruita i el sucre i salteu-ho tot junt. Després, tireu-hi el cointreau i flamegeu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi el suc de taronja i una mica de nata líquida, remeneu-ho i ja podeu emplatar-ho. Podeu acompanyar el plat amb una bola de gelat de vainilla.
A continuació, desfeu la mantega en una paella calenta. Quan estigui fosa, afegiu-hi la fruita i el sucre i salteu-ho tot junt. Després, tireu-hi el cointreau i flamegeu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi el suc de taronja i una mica de nata líquida, remeneu-ho i ja podeu emplatar-ho. Podeu acompanyar el plat amb una bola de gelat de vainilla.