Flam de llet amb compota de taronja

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Anglí
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els arcs, Artesa de Lleida

INGREDIENTS

  • 1 l de crema de llet
  • 8 ous
  • 400 g de sucre
  • 5 taronges
  • 1 cullerada de mel Per decorar:
  • fruites vermelles
  • sucre de llustre

PREPARACIÓ

Per fer la compota, poseu dues taronges pelades i una taronja amb pell en una cassola.
Afegiu-hi mel i deixeu-ho coure durant 25 minuts. Després deixeu-ho refredar a la nevera. Aleshores tritureu-ho. Mentrestant, poseu els ous amb la clara en un bol i bateu-los. Afegiu-hi el sucre i remeneu-ho. Després afegiu-hi la crema de llet. Passeu-ho a una flamera i poseu-la en una safata amb aigua. Poseu la safata al forn durant una hora. Si la flamera és casolana, retireu-la del forn després de 45 minuts. I ja per acabar, desmotlleu el flam, talleu-ne un bocí i col·loqueu-lo en un plat. Afegiu-hi les maduixetes i uns cruixents de canyella.
Anar al contingut