Financer de festucs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: La Vienesa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Vienesa, Sant Feliu de Guíxols / Girona
INGREDIENTS
- 150 g de sucre
- 60 g de pols de festucs
- 60 g de farina
- 3 g de llevat
- 90 g de mantega
- 150 g de clares d'ou
- festucs
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els festucs en pols, la farina, el sucre i el llevat en un bol i barregeu-ho.
Després, afegiu-hi les clares i torneu-ho a remenar. Incorporeu-hi la mantega fosa i continueu-ho remenant. Finalment, deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. A continuació, poseu la massa en una màniga pastissera i empleneu els motllos rodons i petits i col·loqueu-hi a sobre de cada financer una mica de festucs triturats. Deixeu-ho coure al forn a 190 graus durant 9 minuts. I ja per acabar, desemmotlleu els financers i serviu-los.
Després, afegiu-hi les clares i torneu-ho a remenar. Incorporeu-hi la mantega fosa i continueu-ho remenant. Finalment, deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. A continuació, poseu la massa en una màniga pastissera i empleneu els motllos rodons i petits i col·loqueu-hi a sobre de cada financer una mica de festucs triturats. Deixeu-ho coure al forn a 190 graus durant 9 minuts. I ja per acabar, desemmotlleu els financers i serviu-los.