Filet de vedella amb salsa de merlot i romaní

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Llopart
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Neus, Sant Sadurní d'Anoia

INGREDIENTS

  • 4 filets de vedella de 180 g
  • 40 cl de vi merlot
  • 2 branquetes de romaní
  • 60 cl de brou de carn
  • oli
  • sal
  • pebre
  • Per guarnir:
  • verdures variades

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu les verdures amb aigua i sal.
Després, refredeu-les emb aigua amb gel perquè conservin el seu color. A continuació, fregiu els filets en una paella amb una mica d'oli. Per fer la salsa, poseu el merlot en la mateixa paella on havíeu cuit els filets, afegiu-hi el romaní i el brou, i deixeu-ho reduir. Després, coleu la salsa i afegiu-hi la mantega. Remeneu-ho perquè lligui. I ja per acabar, emplateu el filet amb les verduretes i tireu-hi per sobre la salsa.
Anar al contingut