Figues cuites en les seves fulles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergio i Javier Torres
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Dos cielos (Hotel Me), Barcelona
- Informació nutricional -Obre
La vainilla es el fruit d'una orquídia americana salvatge i resulta un gran aromatitzant natural.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 6 figues o figaflors, grosses
- 1 canó de vainilla
- un gotet de rom
- 2 cullerades de sucre morè
- 30 g de mantega
- 6 fulles de figuera fresques
- 100 g de gelat de vainilla
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les fulles de figuera en el fons d'una olla, al damunt poseu-hi les figues, ruixeu-les amb el rom, afegiu-hi el canó de vainilla, el sucre i la mantega i sacsegeu l'olla a fi que es lligui el suc. Seguidament, tapeu l'olla i coeu-ho durant 3 o 4 minuts a foc suau.
I ja per acabar, porteu l'olla tapada a la taula o serviu-ho en un plat amb una cullerada de gelat de vainilla al costat.
I ja per acabar, porteu l'olla tapada a la taula o serviu-ho en un plat amb una cullerada de gelat de vainilla al costat.