Figues cuites en les seves fulles

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergio i Javier Torres
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Dos cielos (Hotel Me), Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La vainilla es el fruit d'una orquídia americana salvatge i resulta un gran aromatitzant natural.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 6 figues o figaflors, grosses
  • 1 canó de vainilla
  • un gotet de rom
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 30 g de mantega
  • 6 fulles de figuera fresques
  • 100 g de gelat de vainilla

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les fulles de figuera en el fons d'una olla, al damunt poseu-hi les figues, ruixeu-les amb el rom, afegiu-hi el canó de vainilla, el sucre i la mantega i sacsegeu l'olla a fi que es lligui el suc. Seguidament, tapeu l'olla i coeu-ho durant 3 o 4 minuts a foc suau.
I ja per acabar, porteu l'olla tapada a la taula o serviu-ho en un plat amb una cullerada de gelat de vainilla al costat.
Anar al contingut