Figues amb crema de moscatell
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Casellas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casamar
INGREDIENTS
- 250 g de figues
- 3 ous
- 800 g de pasta de full
- 750 g de sucre
- 100 g de moscatell
- 2 fulls de gelatina
- 1/4 de l de llet
- vainilla
- gerds
PREPARACIÓ
Per fer la crema de vainilla, bulliu la llet, els rovells, el sucre i les beines de vainilla.
Després, incorporeu-hi el moscatell i dexeu-ho refredar a la nevera durant 15 minuts. A continuació, poseu les figues confitades sobre la pasta de full i emboliqueu-les com si fossin raviolis. Pinteu-les amb rovell d'ou i ensucreu-les. Després, poseu-les en una safata de forn i deixeu-ho coure a 180 o 190 graus durant 15 minuts. Per fer la gelatina de moscatell, escalfeu el moscatell en un cassó, afegiu-hi les fulles de gelatines remullades i deixeu-ho refredar a la nevera durant dues hores. Després, talleu la gelatina a daus. I ja per acabar, emplateu el coulis de gerds que prèviament haureu preparat, col·loqueu-hi a sobre els farcells de figues i decoreu-ho amb la crema de vainilla i la gelatina de moscatell.
Després, incorporeu-hi el moscatell i dexeu-ho refredar a la nevera durant 15 minuts. A continuació, poseu les figues confitades sobre la pasta de full i emboliqueu-les com si fossin raviolis. Pinteu-les amb rovell d'ou i ensucreu-les. Després, poseu-les en una safata de forn i deixeu-ho coure a 180 o 190 graus durant 15 minuts. Per fer la gelatina de moscatell, escalfeu el moscatell en un cassó, afegiu-hi les fulles de gelatines remullades i deixeu-ho refredar a la nevera durant dues hores. Després, talleu la gelatina a daus. I ja per acabar, emplateu el coulis de gerds que prèviament haureu preparat, col·loqueu-hi a sobre els farcells de figues i decoreu-ho amb la crema de vainilla i la gelatina de moscatell.