Figues amanides amb mozzarella
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Figues amanides amb mozzarella
- (per a 2 persones)
- fulles de ruca
- 1/4 part d'arrel de fonoll
- 2 raves vermells
- 1 tomàquet d'amanir
- 3 figues
- mozzarella de búfala conservada en sèrum
- confitura de cireres
- vinagre de xerès envellit en bóta
- 2 cullerades d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
1.Comencem a fer la vinagreta posant en un bol una mica de confitura de cireres. Hi afegim vinagre de xerès i dues terceres parts d'oli d'oliva. Ho barregem, i ara una espurneta de sal.
2.A continuació tallem la mozzarella, i la tirem al bol. També tallem el tomàquet i l'hi afegim. Tallem les figues en quatre trossos, i també cap dins. Ho barregem tot i ho deixem marinar.
2.A continuació tallem la mozzarella, i la tirem al bol. També tallem el tomàquet i l'hi afegim. Tallem les figues en quatre trossos, i també cap dins. Ho barregem tot i ho deixem marinar.