Fideus negres amb sipionets

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ernesto Jordan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Solé, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de sipionets
  • 1 bossa de tinta
  • 400 g de fideus
  • sofregit de tomàquet
  • all
  • julivert
  • allioli
  • pebre vermell dolç
  • fumet vermell
  • 4 grans d'all
  • oli d'oliva verge
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una paella i afegiu-hi els sipionets, l'all picat, el julivert, el pebre i la sal.
Remeneu-ho. Seguidament, afegiu-hi la tinta i torneu a remenar-ho. A continuació, en una altra paella poseu-hi els alls sencers i els fideus. Deixeu-los coure fins que quedin ben rossos. Afegiu-hi el pebre vermell, el sofregit de tomàquet i remeneu-ho. Després, afegiu-hi el fumet i l'allioli. I deixeu-ho reduir. I per acabar, poseu-ho tot al forn durant 15 minuts.
Anar al contingut