Fideus negres amb sipionets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ernesto Jordan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Solé, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de sipionets
- 1 bossa de tinta
- 400 g de fideus
- sofregit de tomàquet
- all
- julivert
- allioli
- pebre vermell dolç
- fumet vermell
- 4 grans d'all
- oli d'oliva verge
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una paella i afegiu-hi els sipionets, l'all picat, el julivert, el pebre i la sal.
Remeneu-ho. Seguidament, afegiu-hi la tinta i torneu a remenar-ho. A continuació, en una altra paella poseu-hi els alls sencers i els fideus. Deixeu-los coure fins que quedin ben rossos. Afegiu-hi el pebre vermell, el sofregit de tomàquet i remeneu-ho. Després, afegiu-hi el fumet i l'allioli. I deixeu-ho reduir. I per acabar, poseu-ho tot al forn durant 15 minuts.
Remeneu-ho. Seguidament, afegiu-hi la tinta i torneu a remenar-ho. A continuació, en una altra paella poseu-hi els alls sencers i els fideus. Deixeu-los coure fins que quedin ben rossos. Afegiu-hi el pebre vermell, el sofregit de tomàquet i remeneu-ho. Després, afegiu-hi el fumet i l'allioli. I deixeu-ho reduir. I per acabar, poseu-ho tot al forn durant 15 minuts.