Fideus d'arròs, esturió fumat i crema d'api
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Fibla
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Dom (Hotel Bel Air), Castelldefels
INGREDIENTS
- 100 g d'esturió fumat
- 350 g de fideus d'arròs
- 50 g de caviar de la Vall d'Aran
- suc d'una taronja
- 1/2 kg d'api-rave
- 1 ceba tendra
- tàperes
- pebre rosa
- porradell, cerfull
- 100 g de formatge fresc
- oli, sal i aigua
PREPARACIÓ
Per fer la crema d'api, en un cassó amb aigua bulliu l'api-rave tallat a daus.
Quan estigui cuit, escorreu-lo i tritureu-lo amb la Thermomix fins a tenir una crema ben fina.
Per fer la crema de formatge, poseu en un bol el formatge fresc i el suc de taronja, i remeneu-ho bé amb les varilles.
Tot seguit, en un cassó amb aigua, bulliu els fideus d'arròs durant un minut. Després, deixeu-los refredar en un bol amb aigua i gel.
A continuació, poseu en un bol els fideus, el porradell picat, el cerfull picat, la ceba tendra picada, les tàperes, l'esturió picat, l'oli, la sal i el pebre rosa i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, emplateu els fideus fent-ne un cabdell, poseu-hi a un costat la crema de formatge, a l'altre la crema d'api i, finalment, poseu el caviar a sobre dels fideus.
Quan estigui cuit, escorreu-lo i tritureu-lo amb la Thermomix fins a tenir una crema ben fina.
Per fer la crema de formatge, poseu en un bol el formatge fresc i el suc de taronja, i remeneu-ho bé amb les varilles.
Tot seguit, en un cassó amb aigua, bulliu els fideus d'arròs durant un minut. Després, deixeu-los refredar en un bol amb aigua i gel.
A continuació, poseu en un bol els fideus, el porradell picat, el cerfull picat, la ceba tendra picada, les tàperes, l'esturió picat, l'oli, la sal i el pebre rosa i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, emplateu els fideus fent-ne un cabdell, poseu-hi a un costat la crema de formatge, a l'altre la crema d'api i, finalment, poseu el caviar a sobre dels fideus.