Fideus d'arròs amb verdures i tofu

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marta Morros (Traductora de japonès i anglès de Barcelona)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tofu és un producte derivat de la soja, un dels vegetal molt ric en proteïna.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 400 g de fideus d'arròs finets
  • 1 all
  • 2 cebes tendres
  • 250 g de bolets xiitake secs
  • 1/2 l de brou de verdures
  • 2 pastanagues
  • 1 rajolí de salsa de soja
  • 400 g de tofu
  • 4 fulles de bledes

PREPARACIÓ

Per començar, talleu l'all, la ceba tendra, els xiitake, la pastanaga i la bleda a trossos i reserveu-ho. Després, talleu el tofu a daus i reserveu-lo també.

A continuació, escalfeu el brou de verdures en un cassó.

Mentrestant, en una paella amb un rajolí d'oli enrossiu les verdures amb un rajolinet de soja. Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi també el tofu i deixeu-lo coure juntament amb les verdures. Un cop tingueu les verdures cuites al gust, tireu a la paella els fideus crus i el brou de verdures i deixeu-ho coure una estona.

I ja per acabar, quan els fideus hagin absorbit tot el brou, ja ho podeu servir.

Anar al contingut