Fideus d'arròs amb verdures i tofu
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marta Morros (Traductora de japonès i anglès de Barcelona)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
El tofu és un producte derivat de la soja, un dels vegetal molt ric en proteïna.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 400 g de fideus d'arròs finets
- 1 all
- 2 cebes tendres
- 250 g de bolets xiitake secs
- 1/2 l de brou de verdures
- 2 pastanagues
- 1 rajolí de salsa de soja
- 400 g de tofu
- 4 fulles de bledes
PREPARACIÓ
Per començar, talleu l'all, la ceba tendra, els xiitake, la pastanaga i la bleda a trossos i reserveu-ho. Després, talleu el tofu a daus i reserveu-lo també.
A continuació, escalfeu el brou de verdures en un cassó.
Mentrestant, en una paella amb un rajolí d'oli enrossiu les verdures amb un rajolinet de soja. Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi també el tofu i deixeu-lo coure juntament amb les verdures. Un cop tingueu les verdures cuites al gust, tireu a la paella els fideus crus i el brou de verdures i deixeu-ho coure una estona.
I ja per acabar, quan els fideus hagin absorbit tot el brou, ja ho podeu servir.
A continuació, escalfeu el brou de verdures en un cassó.
Mentrestant, en una paella amb un rajolí d'oli enrossiu les verdures amb un rajolinet de soja. Quan estiguin dauradetes, afegiu-hi també el tofu i deixeu-lo coure juntament amb les verdures. Un cop tingueu les verdures cuites al gust, tireu a la paella els fideus crus i el brou de verdures i deixeu-ho coure una estona.
I ja per acabar, quan els fideus hagin absorbit tot el brou, ja ho podeu servir.