Fideus a la cassola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Adrián Marín
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Petit Comitè, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de fideus
- 150 g de costella de porc
- 125 g de conill
- 200 g de pollastre
- 100 g de cansalada
- 125 g de salsitxa
- 50 g de botifarra negra
- 150 g de ceba
- 1 cullerada de pebre vermell mòlt
- 80 g de pebrot vermell
- 60 g de pebrot verd
- 4 grans d'all
- 250 g de sofregit (ceba, tomàquet, all i oli)
- 1,2 l de brou d'aviram
- 2 dl d'oli d'oliva
- sal
- pebre negre
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la costella, el conill i el pollastre, tot tallat a trossos i ja salpebrat.
Quan estigui ben dauradet, afegiu-hi la cansalada tallada a daus, la salsitxa tallada a rodanxes gruixudes i la ceba i el pebrot tallats a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant una estona.
A continuació, poseu-hi l'all picat, el pebre vermell mòlt, el sofregit i els fideus, remeneu-ho bé, cobriu-ho tot amb el brou d'aviram i deixeu-ho coure durant 12 minuts.
Seguidament, afegiu-hi la botifarra negra tallada a rodanxes, retireu-ho del foc, deixeu-ho reposar dos minuts i ja ho podeu emplatar.
Quan estigui ben dauradet, afegiu-hi la cansalada tallada a daus, la salsitxa tallada a rodanxes gruixudes i la ceba i el pebrot tallats a trossos, i deixeu-ho coure tot junt durant una estona.
A continuació, poseu-hi l'all picat, el pebre vermell mòlt, el sofregit i els fideus, remeneu-ho bé, cobriu-ho tot amb el brou d'aviram i deixeu-ho coure durant 12 minuts.
Seguidament, afegiu-hi la botifarra negra tallada a rodanxes, retireu-ho del foc, deixeu-ho reposar dos minuts i ja ho podeu emplatar.