Fetge gras d'ànec amb reducció de mistela
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal
INGREDIENTS
- 1 fetge d'ànec
- 1 mango
- suc de llimona
- 1 cullerada de sucre
- gingebre
- sal i pebre
- cibulet
- mantega
- 1 gotet de mistela negra
PREPARACIÓ
Per fer la compota de mango, en una paella amb una mica de mantega sofregiu el mango tallat a dauets.
. Quna estigui daurat, afegiu-hi el sucre i el suc de llimonoa. Deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts, poseu-ho en un got de Túrmix i tritureu-ho. Seguidament, afegiu-hi el gingebre i acabeu-ho de triturar bé.
A continuació, talleu un parell de rodanxes gruixudes de fetge d'ànec, salpebreu-les i salteu-les en una paella ben calenta, i sense oli, fins que quedin ben dauradetes. Tot seguit, retireu-les i a la mateixa paella poseu-hi la mistela negra i deixeu-la reduir un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu la compota de mango, poseu-hi el fetge gras a sobre, salseu-ho tot amb la reducció de mistela i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat i uns dauets de mango crus.
. Quna estigui daurat, afegiu-hi el sucre i el suc de llimonoa. Deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts, poseu-ho en un got de Túrmix i tritureu-ho. Seguidament, afegiu-hi el gingebre i acabeu-ho de triturar bé.
A continuació, talleu un parell de rodanxes gruixudes de fetge d'ànec, salpebreu-les i salteu-les en una paella ben calenta, i sense oli, fins que quedin ben dauradetes. Tot seguit, retireu-les i a la mateixa paella poseu-hi la mistela negra i deixeu-la reduir un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu la compota de mango, poseu-hi el fetge gras a sobre, salseu-ho tot amb la reducció de mistela i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat i uns dauets de mango crus.