Fetge gras d'ànec amb reducció de mistela

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Massana
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pere del maset, Sant Pau d'Ordal

INGREDIENTS

  • 1 fetge d'ànec
  • 1 mango
  • suc de llimona
  • 1 cullerada de sucre
  • gingebre
  • sal i pebre
  • cibulet
  • mantega
  • 1 gotet de mistela negra

PREPARACIÓ

Per fer la compota de mango, en una paella amb una mica de mantega sofregiu el mango tallat a dauets.
. Quna estigui daurat, afegiu-hi el sucre i el suc de llimonoa. Deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts, poseu-ho en un got de Túrmix i tritureu-ho. Seguidament, afegiu-hi el gingebre i acabeu-ho de triturar bé.

A continuació, talleu un parell de rodanxes gruixudes de fetge d'ànec, salpebreu-les i salteu-les en una paella ben calenta, i sense oli, fins que quedin ben dauradetes. Tot seguit, retireu-les i a la mateixa paella poseu-hi la mistela negra i deixeu-la reduir un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu la compota de mango, poseu-hi el fetge gras a sobre, salseu-ho tot amb la reducció de mistela i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat i uns dauets de mango crus.
Anar al contingut