Fetge de porc amb vi de porto

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Fetge de porc amb vi de porto
  • (per a 2 persones)
  • 1 copa de porto dolç
  • 2 cebes petites
  • 20 g de mantega
  • 150 g d'arròs
  • 375 ml d'aigua
  • 200 g de fetge de porc fresc

PREPARACIÓ

1.Tallem el fetge de porc i la ceba.

2.Posem força oli a la cassola que hem fet escalfar abans.

3.Salpebrem el fetge, barregem els talls i els tirem a la cassola. Els reservem en un plat amb paper de cuina.

4.Hi posem més oli. Ara daurem la ceba i que es vagi fent a poc a poc. Hi afegim una cullerada de mantega. Quan ja s'ha desfet, hi afegim una copa de porto. Ho deixem al foc durant cinc minuts, perquè es cremi l'alcohol.

5.Ara només falta tornar a agafar els talls de fetge i afegir-los a la cassola.

6.Mentrestant, hem fet bullir l'arròs blanc que acompanyarà el plat.
Anar al contingut