Fetge d'ànec amb préssec de vinya
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manuel Campos
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El tovalló verd, Sant Pere de Ribes
INGREDIENTS
- 600 g de fetge d'ànec
- 4 cullerades de melmelada d'albercoc
- 2 prèssecs de vinya
- 12 llesques de pa d'espècies
- 1 gotet de licor de préssec
- 1 gotet de suc de rostit
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, salteu els octaus de préssec pelats en una paella amb una mica de greix d'ànec.
Després, afegiu-hi una mica de licor de préssec i deixeu-lo reduir. A continuació, salpebreu els talls de fetge d'ànec i daureu-los en una paella. Després, retireu el foie i poseu una mica de suc de rostit i els préssecs a la paella. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir durant un minut. I ja, per acabar, emplateu la melmelada d'albercoc i poseu-hi, a sobre, el fetge d'ànec. Col·loqueu els talls de préssec al voltant i salsegeu-ho. Podeu acompanyar el plat amb pa d'espècies.
Després, afegiu-hi una mica de licor de préssec i deixeu-lo reduir. A continuació, salpebreu els talls de fetge d'ànec i daureu-los en una paella. Després, retireu el foie i poseu una mica de suc de rostit i els préssecs a la paella. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir durant un minut. I ja, per acabar, emplateu la melmelada d'albercoc i poseu-hi, a sobre, el fetge d'ànec. Col·loqueu els talls de préssec al voltant i salsegeu-ho. Podeu acompanyar el plat amb pa d'espècies.