Fetge d'ànec amb cervesa i cafè
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Oriol Ivern
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hisop, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de fetge d'ànec
- 800 g de llenties verdes de Puy
- 1 manat d'herbes
- 2 escalunyes
- 1 pebrot verd
- 4 cafès exprés
- 1 tassa de salsa de carn
- 1cervesa negra
- sucre, sal
- 2 bastons de regalèssia
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu en un cassó amb aigua les llenties i el manat d'herbes.
Mentrestant, en una paella amb oli i una mica de sal, sofregiu l'escalunya picada i el pebrot verd picat. Quan estigui tot sofregit, afegiu-hi les llenties bullides, la salsa de carn i el cafè exprés. Deixeu-ho coure un parell de minuts.
Tot seguit, en un altre cassó poseu-hi la cervesa negra i una mica de sucre i deixeu-ho reduir fins que quedi una textura de caramel.
Finalment, salpebreu el fetge i enrossiu-lo en una paella ben calenta i sense oli.
I ja per acabar, emplateu una base de llenties, poseu-hi el fetge a sobre i salseu amb la cervesa reduïda. Podeu acompanyar el plat amb uns bastons de regalèssia.
Mentrestant, en una paella amb oli i una mica de sal, sofregiu l'escalunya picada i el pebrot verd picat. Quan estigui tot sofregit, afegiu-hi les llenties bullides, la salsa de carn i el cafè exprés. Deixeu-ho coure un parell de minuts.
Tot seguit, en un altre cassó poseu-hi la cervesa negra i una mica de sucre i deixeu-ho reduir fins que quedi una textura de caramel.
Finalment, salpebreu el fetge i enrossiu-lo en una paella ben calenta i sense oli.
I ja per acabar, emplateu una base de llenties, poseu-hi el fetge a sobre i salseu amb la cervesa reduïda. Podeu acompanyar el plat amb uns bastons de regalèssia.