Fetge d'ànec amb cervesa i cafè

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Ivern
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hisop, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de fetge d'ànec
  • 800 g de llenties verdes de Puy
  • 1 manat d'herbes
  • 2 escalunyes
  • 1 pebrot verd
  • 4 cafès exprés
  • 1 tassa de salsa de carn
  • 1cervesa negra
  • sucre, sal
  • 2 bastons de regalèssia

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu en un cassó amb aigua les llenties i el manat d'herbes.
Mentrestant, en una paella amb oli i una mica de sal, sofregiu l'escalunya picada i el pebrot verd picat. Quan estigui tot sofregit, afegiu-hi les llenties bullides, la salsa de carn i el cafè exprés. Deixeu-ho coure un parell de minuts.

Tot seguit, en un altre cassó poseu-hi la cervesa negra i una mica de sucre i deixeu-ho reduir fins que quedi una textura de caramel.

Finalment, salpebreu el fetge i enrossiu-lo en una paella ben calenta i sense oli.

I ja per acabar, emplateu una base de llenties, poseu-hi el fetge a sobre i salseu amb la cervesa reduïda. Podeu acompanyar el plat amb uns bastons de regalèssia.
Anar al contingut