Fesols de Santa Pau i fideus a la cassola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Sastre
INGREDIENTS
- 600 g de fesols cuits
- 750 g de costelló de porc
- 250 g de ceba
- 250 g de tomàquet
- 4 grans d'all
- 1 tassa d'oli
- sal i pebre
- 1 got de vi negre
- 1 l de brou
- 1 gotet del suc dels fesols
PREPARACIÓ
En primer lloc, salpebreu els trossos de costella de porc i comenceu-los a fregir en una paella amb oli calent.
Un cop rossos, poseu-los en una cassola intentant que no us hi vagi gaire greix. Daureu la ceba picada en la mateixa paella, i després afegiu-hi els alls tallats i el tomàquet triturat. Deixeu-ho sofregir fins que quedi al punt, i aleshores incorporeu-ho a la cassola amb la costella del porc. Doneu-hi unes voltes i tireu-hi el vi negre. Quan hagi reduït, saleu-ho una mica i aboqueu-hi el brou i un raig del suc dels fesols. Quan arrenqui el bull afegiu-hi els fideus i els fesols prèviament bullits. Passats 10 o 12 minuts, ja tindreu el plat a punt de sevir. Podeu acompanyar-ho amb una mica d'allioli.
Un cop rossos, poseu-los en una cassola intentant que no us hi vagi gaire greix. Daureu la ceba picada en la mateixa paella, i després afegiu-hi els alls tallats i el tomàquet triturat. Deixeu-ho sofregir fins que quedi al punt, i aleshores incorporeu-ho a la cassola amb la costella del porc. Doneu-hi unes voltes i tireu-hi el vi negre. Quan hagi reduït, saleu-ho una mica i aboqueu-hi el brou i un raig del suc dels fesols. Quan arrenqui el bull afegiu-hi els fideus i els fesols prèviament bullits. Passats 10 o 12 minuts, ja tindreu el plat a punt de sevir. Podeu acompanyar-ho amb una mica d'allioli.