Favetes del Maresme amb brou
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavi Garmendia
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mariona, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 l de brou de pollastre
- 200 g de greix de pernil
- Per a les faves:
- 600 g de faves
- 50 g de pernil de gla
- 1 nou de mantega
- cibulet
- pebre negre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu el greix del pernil en un cassó amb el brou calent i escalfeu-ho una mica al foc.
Tot seguit, retireu-ne el greix.
Mentrestant, desfeu la mantega en una paella i afegiu-hi el brou a poc a poc i sense deixar de remenar. Quan la salsa estigui ben lligada, poseu-hi les favetes. Quan les favetes estiguin cuites, afegiu-hi el pernil tallat a daus petits, el porradell picat, una mica de pebre negre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, serviu les favetes amb el brou en un plat de sopa.
Tot seguit, retireu-ne el greix.
Mentrestant, desfeu la mantega en una paella i afegiu-hi el brou a poc a poc i sense deixar de remenar. Quan la salsa estigui ben lligada, poseu-hi les favetes. Quan les favetes estiguin cuites, afegiu-hi el pernil tallat a daus petits, el porradell picat, una mica de pebre negre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, serviu les favetes amb el brou en un plat de sopa.