Favetes amb morralets

INGREDIENTS

  • 800 gr de favetes
  • 400 gr de morralets
  • 8 llesques de cansalada
  • ceba tendra
  • cerfull, anet i estragó
  • oli
  • pebre blanc

PREPARACIÓ

Es talla la ceba tendra a trossets. La posem en una paella amb un raig d'oli. Quan és transparent hi afegim una mica de cansalada, que també hem tallat petiteta perquè s'integri bé amb la ceba.

Després hi afegim les favetes, com que són tendres trigaran poc a coure's. Hi tirem una mica d'aigua, just perquè quedin cobertes. Hi afegim els morralets, ben esbandits. Els morralets s'han de coure poca estona perquè quedin melosos. Després hi afegim unes herbetes anisades picades, que hi combinen molt bé. Acabem el plat amb un toc de pebre blanc.

Aquesta recepta ha estat elaborada pel cuiner Joan Roca al programa La Salut al Cistell.
Anar al contingut