Faves saltades amb botifarra de perol

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Via Veneto, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de faves fresques desgranades
  • 1/2 manat d'alls tendres
  • 1 ramet de menta fresca, farigola i llorer
  • cansalada viada
  • 2 botifarres de perol
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu aigua i menta fresca a bullir i després tireu-hi les faves, que han de bullir durant 10 minuts.
Mentrestant, talleu la cansalada viada a trossets i fregiu-la en una paella amb oli. Passats un parell de minuts, quan estigui rossa, afegiu-hi els alls tendres també tallats ben finets i deixeu-ho enrossir una estona. Llavors incorporeu-hi les faves. D'altra banda, escaldeu la botifarra per treure-li la pell més fàcilment, talleu-la a trossets petits, i poseu-la a la paella juntament amb les faves i el sofregit. Tireu-hi un mica de pebre i ja podreu emplatar.
Anar al contingut