Faves saltades amb botifarra de perol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Via Veneto, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de faves fresques desgranades
- 1/2 manat d'alls tendres
- 1 ramet de menta fresca, farigola i llorer
- cansalada viada
- 2 botifarres de perol
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu aigua i menta fresca a bullir i després tireu-hi les faves, que han de bullir durant 10 minuts.
Mentrestant, talleu la cansalada viada a trossets i fregiu-la en una paella amb oli. Passats un parell de minuts, quan estigui rossa, afegiu-hi els alls tendres també tallats ben finets i deixeu-ho enrossir una estona. Llavors incorporeu-hi les faves. D'altra banda, escaldeu la botifarra per treure-li la pell més fàcilment, talleu-la a trossets petits, i poseu-la a la paella juntament amb les faves i el sofregit. Tireu-hi un mica de pebre i ja podreu emplatar.
Mentrestant, talleu la cansalada viada a trossets i fregiu-la en una paella amb oli. Passats un parell de minuts, quan estigui rossa, afegiu-hi els alls tendres també tallats ben finets i deixeu-ho enrossir una estona. Llavors incorporeu-hi les faves. D'altra banda, escaldeu la botifarra per treure-li la pell més fàcilment, talleu-la a trossets petits, i poseu-la a la paella juntament amb les faves i el sofregit. Tireu-hi un mica de pebre i ja podreu emplatar.