• Inici
  • Receptes
  • Farcellets de carbassó, formatge de cabra i pinyons

Farcellets de carbassó, formatge de cabra i pinyons

Puntuació:

2,94 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (339 vots)

Ingredients

  • 7 fulls de pasta filo
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 carbassó mitjà
  • 5 talls de formatge de cabra
  • 40 gr de mantega
  • oli i sal

Elaboració

Si no tenim massa temps per preparar-ho, us aconsello que feu el carbassó al microones. El tallem en daus petits i el posem en un bol amb un raig d'oli i una mica de sal i el posem 8 minuts a potència màxima.

Mentre es cou el carbassó enrossirem els pinyons amb una mica d'oli.

Seguidament agafarem la pasta filo i amb un talla pastes fem 4 quadrats del rectangle gros. Separem les fulles amb compte i les pinzellem una per una amb la mantega en pomada i les col.loquem una sobre l'altre de forma desordenada.

Agafem un tall de formatge de cabra i el posem a la part central i a sobre una mica de carbassó i de pinyons.

Ara amb compte de que no se'ns trenqui anem fent els farcellets i els lliguem amb cordill de cuina i els anem col.locant també amb compte dins d'una font amb una mica de mantega al fons.

I els enfornem uns 10 o 15 minuts a 180º, fins que quedin torradets. Per servir-los no els agafarem per sobre ja que se'ns podrien trencar, ho farem amb l'ajuda d'una espàtula. Podem servir com aperitiu o segon plat. Boníssim!!!

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (3)

  • 23/08/2011 20:41:41 Marca com a ofensiu

    A favorites de cap, els carbassons m'agraden molt i fer cosetes d'aquestes amb la pasta filo o brisa o fullada, o... m'encanta també!

  • Carles

    Carles diu:

    11/08/2011 14:49:14 Marca com a ofensiu

    Boníssim. Una mica difícil de manipular la pasta filo sense que es trenqui gens, però el resultat va ser excel·lent.

  • 08/08/2011 20:45:34 Marca com a ofensiu

    Meri, m'encanta!! és ideal per fer servir carbassons, en tenim un munt i ja no sabem què inventar-nos ;)

Recepta de:
Receptes publicades:
30
Vots rebuts:
8720
Comentaris rebuts:
30
Seguidors:
4