Farcellets de botifarra negra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Maria José Morelló
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Era Mòla, Vielha ( La Vall d'Aran)

INGREDIENTS

  • 1 botifarra negra
  • 1 col verda
  • 2 grans d'all
  • 150 g de pinyons torrats
  • oli
  • amanida variada
  • pasta brick
  • sal i pebre
  • per acompanyar-ho: vinagreta de balsàmic i reducció de balsàmic

PREPARACIÓ

Per començar, peleu els alls, tritureu-los i enrossiu-los en una paella amb oli.
Quan hagin agafat una mica de color, afegiu-hi la col tallada en juliana, la sal, el pebre i remeneu-ho. Quan la col estigui tova, poseu-la en un bol i afegiu-hi la botifarra tallada a daus i els pinyons.

A continuació, talleu la pasta brick en forma de rectangle, poseu-hi el farcit a dins i emboliqueu-ho fent un farcellet. Seguidament, poseu els farcellets en una plata de forn i gratineu-los.

I ja per acabar, emplateu els enciams variats, amaniu-los amb la vinagreta de balsàmic i poseu-hi els farcellets a sobre. Guarniu el plat amb els pinyons i la reducció de vinagre balsàmic.
Anar al contingut