Farcellets de botifarra negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Maria José Morelló
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Era Mòla, Vielha ( La Vall d'Aran)
INGREDIENTS
- 1 botifarra negra
- 1 col verda
- 2 grans d'all
- 150 g de pinyons torrats
- oli
- amanida variada
- pasta brick
- sal i pebre
- per acompanyar-ho: vinagreta de balsàmic i reducció de balsàmic
PREPARACIÓ
Per començar, peleu els alls, tritureu-los i enrossiu-los en una paella amb oli.
Quan hagin agafat una mica de color, afegiu-hi la col tallada en juliana, la sal, el pebre i remeneu-ho. Quan la col estigui tova, poseu-la en un bol i afegiu-hi la botifarra tallada a daus i els pinyons.
A continuació, talleu la pasta brick en forma de rectangle, poseu-hi el farcit a dins i emboliqueu-ho fent un farcellet. Seguidament, poseu els farcellets en una plata de forn i gratineu-los.
I ja per acabar, emplateu els enciams variats, amaniu-los amb la vinagreta de balsàmic i poseu-hi els farcellets a sobre. Guarniu el plat amb els pinyons i la reducció de vinagre balsàmic.
Quan hagin agafat una mica de color, afegiu-hi la col tallada en juliana, la sal, el pebre i remeneu-ho. Quan la col estigui tova, poseu-la en un bol i afegiu-hi la botifarra tallada a daus i els pinyons.
A continuació, talleu la pasta brick en forma de rectangle, poseu-hi el farcit a dins i emboliqueu-ho fent un farcellet. Seguidament, poseu els farcellets en una plata de forn i gratineu-los.
I ja per acabar, emplateu els enciams variats, amaniu-los amb la vinagreta de balsàmic i poseu-hi els farcellets a sobre. Guarniu el plat amb els pinyons i la reducció de vinagre balsàmic.