Estofat de sèpia i verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 16 sepietes/sepiones
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 2 pebrots verd
- 3 patates
- 4 alls
- 100 g de pèsols frescos
- 2 tomàquets
- 1 fulla de llorer
- julivert picat
- 1 culleradeta de pebre vermell
- 1 trosset de xocolata
- 1 cullerada de farina
- 1 got de vi blanc
- 1 l de brou de crustacis
- oli d'oliva i sal
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, sofregiu-hi el pebrot verd, el pebrot vermell, la ceba i els alls, tot tallat a trossos petits.
. Quan les verdures estiguin ben daurades, afegiu-hi els tomàquet pelats, les patates tallades a trossos, els pèsols, la farina, la xocolata, el pebre vermell i el vi blanc. Seguidament, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure un parell de minuts. A continuació, poseu-hi les sèpies, la fulla de llorer, el brou i deixeu-ho coure fins que les patates quedin toves. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i ja podeu emplatar-ho.
. Quan les verdures estiguin ben daurades, afegiu-hi els tomàquet pelats, les patates tallades a trossos, els pèsols, la farina, la xocolata, el pebre vermell i el vi blanc. Seguidament, remeneu-ho tot bé i deixeu-ho coure un parell de minuts. A continuació, poseu-hi les sèpies, la fulla de llorer, el brou i deixeu-ho coure fins que les patates quedin toves. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i ja podeu emplatar-ho.