Estofat de patates, pèsols i tonyina

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Gaig
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gaig, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de patates
  • 1 kg de pèsols
  • 800 g de tonyina
  • 1 pebrot verd
  • 2 alls tendres
  • 1 porro
  • 2 fulles de llorer
  • 1 pebrot sec
  • 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
  • oli d'oliva
  • sal
  • una nyora

PREPARACIÓ

  1. Per fer el brou, poseu al foc una olla amb aigua, el porro i les beines dels pèsols i deixeu-ho coure.
  2. Un cop estigui fet, coleu-lo i reserveu-lo.
  3. Mentrestant, obriu el pebrot, traieu-li les llavors, farciu-lo amb els alls tendres sencers i lligueu-lo amb un cordill.
  4. A continuació, talleu la tonyina en daus gruixuts.
  5. Tot seguit, poseu un cassó al foc amb un raig d'oli i, quan estigui calent, afegiu-hi el pebre vermell, la polpa de la nyora, els pèsols, les patates pelades i tallades a trossos, el pebrot farcit, el brou i la tonyina i deixeu-ho coure.
  6. I ja per acabar, emplateu l'estofat.
Anar al contingut