Estofat d'escrita amb patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fernandel, Cambrils
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 1 pebrot verd
- 1 kg d'escrita
- 500 g de patates
- 1/4 de l de brou de peix
- pebre negre
- farina
- li d'oliva i sal Per a la picada:
- julivert
- 3 grans d'all
- 1 pebrot de romesco
PREPARACIÓ
En primer lloc, feu un tall a les patates, esqueixeu-les i fregiu-les en una cassola amb força oli calent.
Quan les patates ja estiguin fregides, daureu-hi primer la ceba, i després, el pebrot i el tomàquet. Deixeu-ho sofregir uns 8 minuts, aboqueu-hi el brou de peix, i feu-ho coure 10 minuts més. Passat aquest temps, talleu l'escrita a talls grossos i afegiu-la a la cassola, amb una mica de sal i pebre. Deixeu-la 5 minuts al foc i després tireu-hi una picada feta amb un pebrot de romesco, uns grans d'all i una mica de julivert. Feu-ho coure 2 minuts més, i ja podreu servir-ho.
Quan les patates ja estiguin fregides, daureu-hi primer la ceba, i després, el pebrot i el tomàquet. Deixeu-ho sofregir uns 8 minuts, aboqueu-hi el brou de peix, i feu-ho coure 10 minuts més. Passat aquest temps, talleu l'escrita a talls grossos i afegiu-la a la cassola, amb una mica de sal i pebre. Deixeu-la 5 minuts al foc i després tireu-hi una picada feta amb un pebrot de romesco, uns grans d'all i una mica de julivert. Feu-ho coure 2 minuts més, i ja podreu servir-ho.