Esqueixada de bacallà

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Estrella de plata

INGREDIENTS

  • 350 g de bacallà dessalat
  • 6 tomàquets madurs
  • 2 cebes de Figueres
  • 8 olives d'Aragó
  • pebre
  • oli d'arbequina

PREPARACIÓ

Comenceu esqueixant el morro de bacallà a trossets.
D'altra banda, escaldeu els tomàquets (traieu-los el cap i feu-los un tall en creu al cul) amb aigua bullint; poseu-los amb aigua freda per parar la cocció. Traieu-los la pell i la popa, i talleu-los a daus. Per muntar el plat, poseu dins d'un motlle la ceba picada ben fineta (heu de aixafar ben bé les capes per què us quedin fortes), els daus de tomàquet i finalment el bacallà esqueixat. Aixequeu el motlle amb compte i decoreu-lo amb unes olives negres sense pinyol, pebre i oli d'arbequina.
Anar al contingut