Esponja de llimona amb mango

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ricard Zamora
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Solana , La Foradada

INGREDIENTS

  • Per a l'esponja:
  • 1/2 l de llet
  • 100 g de sucre
  • el suc de 3 llimones
  • 7 fulls de gelatina
  • Per al sorbet de mango:
  • 1/2 l de suc de mango
  • el suc d'una llimona
  • 100 g de sucre
  • 15 g de glucosa
  • 3 fulls de gelatina
  • Per a la confitura de roses:
  • melmelada de roses
  • pectina
  • aigua

PREPARACIÓ

Poseu a escalfar en un cassó la llet, el sucre i els fulls de gelatina que prèviament haureu remullat.
Un cop calent, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar a la nevera fins que es qualli. Després, munteu la quallada, afegiu-hi el suc de llimona i guardeu-ho en un motlle rectangular durant 6 hores al congelador.

Per fer el sorbet de mango, escalfeu una mica de suc de mango en un cassó i afegiu-hi els fulls de gelatina que prèviament haureu tingut en remull. Remeneu-ho, retireu-ho del foc i afegiu-hi la resta del suc de mango, el suc de llimona, el sucre i la glucosa. Tritureu-ho amb l'ajuda d'un túrmix, poseu-ho en un motlle i deixeu-ho refredar al congelador durant 6 hores.

Tot seguit, poseu la melmelada de roses, la pectina i una mica d'aigua en un cassó i deixeu-ho reduir. Deixeu-ho quallar a la nevera.

I ja per acabar, emplateu un tall de l'esponja de llet i llimona, poseu-hi una mica de confitura de roses a sobre i el sorbet de mango al cantó.
Anar al contingut