Espinacs amb cigrons

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Espinacs amb cigrons
  • (per a 2 persones)
  • 1 manat d'espinacs
  • 1 pot de cigrons
  • grans d'all
  • pebre vermell mòlt dolç
  • pebre vermell mòlt picant
  • comí
  • pa fregit
  • 3 tomàquets de fregir

PREPARACIÓ

  1. Comencem a preparar aquest plat posant els cigrons i els espinacs en remull. Després els colem.
  2. Posem força oli a la cassola i hi fregim el pa. Un cop estigui daurat, el reservem en un plat amb paper absorbent.
  3. Mentrestant, esclafem els alls i els fregim a la mateixa cassola. Quan l'all estigui daurat, hi afegim una cullerada de pebre picant i dolç barrejats.
  4. Ratllem el tomàquet i n'aboquem la polpa a la cassola, just quan el pebre es comenci a fregir.
  5. Preparem la picada posant el pa dins el morter. Hi afegim el comí. I ho anem treballant. Hi afegim aigua, un all i un polsim de sal. Ho triturem tot amb la mà de morter.
  6. Afegim els cigrons i els espinacs a la cassola. Després, hi incorporem la picada, i una mica de l'aigua de bullir els espinacs i els cigrons.
Anar al contingut