Espinacs amb cigrons

Puntuació:

2,89 / 5

Categoria:
primers
Aliment principal:
verdures i hortalisses
Dificultat:
mitjana
Temps d’elaboració:

Puntua (351 vots)

Ingredients

  • Espinacs amb cigrons
  • (per a 2 persones)
  • 1 manat d'espinacs
  • 1 pot de cigrons
  • grans d'all
  • pebre vermell mòlt dolç
  • pebre vermell mòlt picant
  • comí
  • pa fregit
  • 3 tomàquets de fregir

Elaboració

1. Comencem a preparar aquest plat posant els cigrons i els espinacs en remull. Després els colem.

2.Posem força oli a la cassola i hi fregim el pa. Un cop estigui daurat, el reservem en un plat amb paper absorbent.

3.Mentrestant, esclafem els alls i els fregim a la mateixa cassola. Quan l'all estigui daurat, hi afegim una cullerada de pebre picant i dolç barrejats.

4. Ratllem el tomàquet i n'aboquem la polpa a la cassola, just quan el pebre es comenci a fregir.

5. Preparem la picada posant el pa dins el morter. Hi afegim el comí. I ho anem treballant. Hi afegim aigua, un all i un polsim de sal. Ho triturem tot amb la mà de morter.

6.Afegim els cigrons i els espinacs a la cassola. Després, hi incorporem la picada, i una mica de l'aigua de bullir els espinacs i els cigrons.

Fotos de la recepta (1)

Comentaris (0)

    Recepta de:
    Receptes publicades:
    420
    Vots rebuts:
    123935
    Comentaris rebuts:
    29
    Seguidors:
    20