Espatlletes de conill amb múrgoles farcides de fetge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esther Pagès i Roca
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Roca, Esponellà
INGREDIENTS
- 12 espatlles de conill
- 1 fetge de conill
- 8 múrgoles
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- 4 grans d'all
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 1 fulla de llorer
- 1 canonet de canyella
- 1 tassa de vi blanc
- sal
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Per començar, saleu les espatlletes i fregiu-les en una paella amb oli calent
Quan les espatlletes estiguin rosses, incorporeu-hi la ceba, la pastanaga, el porro, el tomàquet, els alls, la canyella, el llorer i els peus de múrgola. Cobriu-ho amb vi blanc i deixeu-ho coure al forn a 200 graus, durant 50 minuts. A continuació, incorporeu-hi els fetges i deixeu-ho coure 10 minuts més.
Tot seguit, tritureu les verdures amb el fetge i disposeu la barreja en una màniga pastissera. Després, farciu les múrgoles i poseu-les en una cassola juntament amb les espatlletes i la resta de verdures triturades i deixeu-ho coure 5 minuts.
I ja per acabar, emplateu les espatlletes i les múrgoles i decoreu el plat amb una branca de romaní.
Quan les espatlletes estiguin rosses, incorporeu-hi la ceba, la pastanaga, el porro, el tomàquet, els alls, la canyella, el llorer i els peus de múrgola. Cobriu-ho amb vi blanc i deixeu-ho coure al forn a 200 graus, durant 50 minuts. A continuació, incorporeu-hi els fetges i deixeu-ho coure 10 minuts més.
Tot seguit, tritureu les verdures amb el fetge i disposeu la barreja en una màniga pastissera. Després, farciu les múrgoles i poseu-les en una cassola juntament amb les espatlletes i la resta de verdures triturades i deixeu-ho coure 5 minuts.
I ja per acabar, emplateu les espatlletes i les múrgoles i decoreu el plat amb una branca de romaní.