Espatlleta de conill en escabetx amb espàrrecs i bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 8 espatlletes de conill
- 1 ceba
- 2 porros
- 2 pastanagues
- 1 tija d'api
- 4 alls
- 1 farcell d'herbes aromàtiques
- sal
- oli d'oliva
- vinagre
- pebre en gra
- espàrrecs verds
- bolets de temporada
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una cassola, afegiu-hi la pastanaga, el porro, la ceba, l'api, uns grans de pebre, els alls laminats, la sal, la farigola i el llorer, l'oli i el vinagre.
Deixeu-ho bullir tapat a foc lent durant una hora i mitja. A continuació, saleu l'espatlleta i salteu-la en una paella amb oli fins que agafi color. Tot seguit, poseu l'espatlleta a la cassola amb les verdures, tapeu-ho i deixeu-ho coure una hora. I després, reserveu-ho a la nevera durant dos dies perquè la carn quedi ben macerada. I ja per acabar, poseu una mica d'oli de l'escabetx en una paella i salteu-hi els espàrrecs i els bolets. Emplateu-ho.
Deixeu-ho bullir tapat a foc lent durant una hora i mitja. A continuació, saleu l'espatlleta i salteu-la en una paella amb oli fins que agafi color. Tot seguit, poseu l'espatlleta a la cassola amb les verdures, tapeu-ho i deixeu-ho coure una hora. I després, reserveu-ho a la nevera durant dos dies perquè la carn quedi ben macerada. I ja per acabar, poseu una mica d'oli de l'escabetx en una paella i salteu-hi els espàrrecs i els bolets. Emplateu-ho.