Espardenyes xineses segons el restaurant Shangai
- Programa: Al vostre gust
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 4 espardenyes
- 50 g de bambú
- 50 g de xiitake
- 1 ceba tendra (la part verda)
- gingebre picat
- vi d'arròs (lao-jio)
- salsa de soja
- caldo de verdures
- 3 cullerades d'oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
1. Deshidrateu les espardenyes durant set dies, bullint-les cada dia mitja hora.
2. Escalfeu l'oli de gira-sol en un wok, hi afegiu el gingebre i la ceba tendra fins que sigui daurada.
3. Seguidament, hi afegiu les espardenyes amb els bolets i el bambú. Saltegeu-ho a foc viu durant dos minuts i, posteriorment, poseu-hi el vi d'arròs i el caldo.
4. Amaniu-ho amb la sal i la salsa de soja. Saltegeu-ho tot junt durant dos minuts més i serviu-ho.
Nota: Aquest plat es pot fer afegint-hi bitxo per tal de donar-hi un punt picant.
2. Escalfeu l'oli de gira-sol en un wok, hi afegiu el gingebre i la ceba tendra fins que sigui daurada.
3. Seguidament, hi afegiu les espardenyes amb els bolets i el bambú. Saltegeu-ho a foc viu durant dos minuts i, posteriorment, poseu-hi el vi d'arròs i el caldo.
4. Amaniu-ho amb la sal i la salsa de soja. Saltegeu-ho tot junt durant dos minuts més i serviu-ho.
Nota: Aquest plat es pot fer afegint-hi bitxo per tal de donar-hi un punt picant.