Escudella de llenties
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Narcís Rabasseda
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rabasseda, Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de llenties seques
- 1 ceba
- 3 tomàquets madurs
- 3 alls
- 1 tasseta d'oli
- 100 g de cansalada viada
- 1 os de pernil
- 200 g de patates
- sal
- 2 l de brou de carn
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó, sofregiu els alls, la ceba picada i la cansalada tallada a trossos.
Per començar, en un cassó, sofregiu els alls, la ceba picada i la cansalada tallada a trossos. Quan els alls estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los. Seguidament, afegiu-hi els tomàquets picats, les llenties, l'os de pernil i el brou, i deixeu-ho coure. Quan estigui a mijta cocció, retireu l'os de pernil i poseu-hi les patates pelades i tallades a daus.
Mentrestant, tritureu els alls que teníeu reservats, barregeu-los amb una mica de brou i afegiu-ho al cassó de les llenties. Deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més, rectifiqueu de sal i ja podeu emplatar-ho.
Per començar, en un cassó, sofregiu els alls, la ceba picada i la cansalada tallada a trossos. Quan els alls estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los. Seguidament, afegiu-hi els tomàquets picats, les llenties, l'os de pernil i el brou, i deixeu-ho coure. Quan estigui a mijta cocció, retireu l'os de pernil i poseu-hi les patates pelades i tallades a daus.
Mentrestant, tritureu els alls que teníeu reservats, barregeu-los amb una mica de brou i afegiu-ho al cassó de les llenties. Deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més, rectifiqueu de sal i ja podeu emplatar-ho.