Escudella 2. Pilota
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 250 g de carn picada de vedella
- 250 g de carn picada de porc
- 100 cl de llet sencera
- 50 g de pinyons
- molla d'uns 100 g de pa blanc del dia abans
- 1 culleradeta de canyella mòlta
- sal
- pebre negre mòlt
- 3 rovells d'ou
- farina
PREPARACIÓ
El primer que heu de fer és desfer les carns fins que quedi una pasta homogènia.
Hi afegiu els pinyons.
Tritureu la molla de pa i l'afegiu a la massa.
Comenceu a fer les pilotes i després les enfarineu.
Les coeu amb el suc de l'escudella.
I llestos!
Hi afegiu els pinyons.
Tritureu la molla de pa i l'afegiu a la massa.
Comenceu a fer les pilotes i després les enfarineu.
Les coeu amb el suc de l'escudella.
I llestos!