Escabetx de ceba
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 4 cebes grosses de Coll de Nargó
- 4 grans d'all
- 1 dl de vinagre de vi blanc
- 1 l de vi blanc
- 2 fulles de llorer
- 1 dl d'oli extra verge d'oliva
- Sal
PREPARACIÓ
1. Peleu les cebes i els alls.
2. Talleu les cebes a rodelles de mig dit.
3. Poseu tots els ingredients, excepte les cebes, en fred, a coure en una cassola.
4. Un cop arrenqui el bull i al cap de cinc minuts afegiu-hi les cebes.
5. Deixeu coure encara cinc minuts més, apagueu el foc i deixeu-ho refredar junt.
· La ceba de Coll de Nargó (Alt Urgell), és dolça i carnosa com poques.
2. Talleu les cebes a rodelles de mig dit.
3. Poseu tots els ingredients, excepte les cebes, en fred, a coure en una cassola.
4. Un cop arrenqui el bull i al cap de cinc minuts afegiu-hi les cebes.
5. Deixeu coure encara cinc minuts més, apagueu el foc i deixeu-ho refredar junt.
· La ceba de Coll de Nargó (Alt Urgell), és dolça i carnosa com poques.