Eriçons de mar gratinats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Piña de Plata, Sant Cugat del Vallès
INGREDIENTS
- 60 eriçons de mar
- 1 l de crema de llet
- 1 copa de whisky
- 10 g de mantega
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, obriu els eriçons, netegeu-los de sorra i traieu-ne els corals.
Tot seguit, en un cassó amb mantega, fregiu-hi els corals i quan estiguin daurats, flamegeu-los amb whisky. A continuació, afegiu-hi una mica de sal, la crema de llet, remeneu-ho bé i tritureu-ho a la Thermomix.
Mentrestant, escalfeu les cloves dels eriçons, netejades i bullides, en una safata al forn.
I ja per acabar, ompliu les cloves amb la crema, gratineu-les al forn i ja les podeu emplatar.
Tot seguit, en un cassó amb mantega, fregiu-hi els corals i quan estiguin daurats, flamegeu-los amb whisky. A continuació, afegiu-hi una mica de sal, la crema de llet, remeneu-ho bé i tritureu-ho a la Thermomix.
Mentrestant, escalfeu les cloves dels eriçons, netejades i bullides, en una safata al forn.
I ja per acabar, ompliu les cloves amb la crema, gratineu-les al forn i ja les podeu emplatar.