Entreteniment del tros

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mateu Dolcet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mateu, Alcarràs

INGREDIENTS

  • 4 alls tendres
  • 1 bitxo
  • 2 llesques de pa
  • 1 tasseta d'oli
  • 2 arengades
  • 100 g de cansalada
  • 1 got d'aigua
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una safata de forn les llesques de pa i deixeu-les torrar al forn.

Tot seguit, poseu en una altra safata de forn les arengades i deixeu-les torrar al foc. Quan estiguin torrades, traieu-ne les espines.

A continuació, poseu a la base d'un plat la ceba tallada a trossos, poseu-hi al damunt les llesques de pa torrat, mulleu-les amb aigua calenta i amaniu-les amb un raig d'oli i sal.

Finalment, cobriu una torrada amb les arengades i l'altra amb la cansalada tallada ben prima i l'all tendre tallat ben petit.

I ja per acabar, guarniu el plat amb el bitxo tallat a trossos.
Anar al contingut