Entrepà de llonza llaminera de bou
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients per a 3 entrepans:
- 3 panets de Viena
- 400 g de llonza llaminera de bou
- 1 tomàquet
- 1 enciam
- 2 cebes
- maionesa
- 4 llenques de formatge emmental
PREPARACIÓ
1. Talleu l'enciam, el tomàquet a rodanxes i la ceba.
2. Obriu per la meitat els entrepans.
3. Unteu de maionesa el pa.
4. Daureu la ceba i passeu l'enciam per la planxa.
5. Poseu el tomàquet damunt la maionesa.
6. Després el formatge, l'enciam i, a sobre, la carn que abans haureu passat per la planxa.
7. Poseu els entrepans al forn per mantenir-los calents.
L'Isma et recomana acompanyar l'entrepà amb unes varetes d'albergínia.
2. Obriu per la meitat els entrepans.
3. Unteu de maionesa el pa.
4. Daureu la ceba i passeu l'enciam per la planxa.
5. Poseu el tomàquet damunt la maionesa.
6. Després el formatge, l'enciam i, a sobre, la carn que abans haureu passat per la planxa.
7. Poseu els entrepans al forn per mantenir-los calents.
L'Isma et recomana acompanyar l'entrepà amb unes varetes d'albergínia.