Entrecot filetejat amb romaní

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Vilà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alkimia, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de bou es molt rica en ferro propietat que la fa molt interessant per als esportistes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de mitjana de bou
  • 2 albergínies
  • 300 g de ceps
  • 24 grans de pebre verd
  • oli d'oliva verge
  • 4 branquetes de romaní
  • sal grossa

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'albergínia sencera en una safata, unteu-la amb oli i deixeu-la escalivar al forn durant 45 minuts a 180 graus.
Seguidament, deixeu-la refredar, peleu-la i talleu-la a làmines.A continuació, en una paella amb una mica d'oli ben calent, salteu els ceps tallats a làmines.Tot seguit en una planxa sense oli, salteu l'entrecot a foc suau fins que quedi dauradet. Després, retireu-lo del foc i talleu-lo a làmines.Finalment, emplateu un tall d'entrecot, un de cep i un d'albergínia i aneu-ho repetint fins a omplir el plat.I ja per acabar, escalteu el plat al forn durant uns minuts i després poseu-hi una branca de romaní i una mica de sal, pebre verd i oli per sobre.
Anar al contingut