Endívies amb tàrtar de salmó fumat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Teresa Baldarich
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Ca L'Amagat, Bagà
INGREDIENTS
- 4 endívies
- 250 g de salmó fumat
- 2 cebes tendres
- 1 tomàquet
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- tomàquets cherry/cirerols Per a la vinagreta:
- oli d'oliva
- vinagre de Mòdena
- sal
- pebre
- pinyons
PREPARACIÓ
Per començar, torreu uns pinyons en una paella.
Per fer la vinagreta, poseu el vinagre, l'oli, la sal, el pebre i pinyons torrats en un bol i tritureu-ho amb 'un túrmix'. Deixeu-ho reposar. Tot seguit, poseu el cogombret picat, les nous picades, el salmó fumat picat, el pebrot vermell picat, el pebrot verd picat, la ceba picada i la vinagreta en un bol. Barregeu-ho tot. I ja per acabar, farciu les endívies amb el tàrtar i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i un cordonet d'oli d'oliva.
Per fer la vinagreta, poseu el vinagre, l'oli, la sal, el pebre i pinyons torrats en un bol i tritureu-ho amb 'un túrmix'. Deixeu-ho reposar. Tot seguit, poseu el cogombret picat, les nous picades, el salmó fumat picat, el pebrot vermell picat, el pebrot verd picat, la ceba picada i la vinagreta en un bol. Barregeu-ho tot. I ja per acabar, farciu les endívies amb el tàrtar i decoreu el plat amb uns tomàquets cherry i un cordonet d'oli d'oliva.