Empedrat de ventresca de bonítol
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
PREPARACIÓ
1. Barregeu en un bol la salsa de soja i el vinagre blanc.
2. Tireu-hi les mongetes del ganxet bullides i la ventresca.
3. Afegiu-hi el saté, l'api, el julivert, la ceba i el tomàquet confitat.
4. I, tot ben remenat, ja teniu l'empedrat!
* Aquest plat es pot acompanyar d'un llobarro amb carxofes brasejades, de segon.
2. Tireu-hi les mongetes del ganxet bullides i la ventresca.
3. Afegiu-hi el saté, l'api, el julivert, la ceba i el tomàquet confitat.
4. I, tot ben remenat, ja teniu l'empedrat!
* Aquest plat es pot acompanyar d'un llobarro amb carxofes brasejades, de segon.