Empedrat de llenties
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Empedrat de llenties amb alvocat
- (per a 2 persones)
- 1 tomàquet d'amanir
- 2 llenques de cansalada viada fumada
- 1 ceba
- 1 pot de llenties cuites
- 1 alvocat madur
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
1.Comencem l'empedrat tallant el tomàquet i la ceba. Després tallem a daus la cansalada viada fumada i l'alvocat.
2.Barregem dins el bol la ceba, l'alvocat, el tomàquet i les llenties, amb una mica de sal.
3.Daurem la cansalada fumada a la paella i, un cop feta, l'aboquem dins el bol de l'empedrat. I ho deixem marinar.
2.Barregem dins el bol la ceba, l'alvocat, el tomàquet i les llenties, amb una mica de sal.
3.Daurem la cansalada fumada a la paella i, un cop feta, l'aboquem dins el bol de l'empedrat. I ho deixem marinar.