Empedrat de bacallà amb cireres
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 100 g de bacallà esqueixat al punt de sal
- 50 g de fesolets de Sta. Pau
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- 10 o 12 olives negres dolces
- 100 g de cireres
- cibulet picat
- oli,sal, pebre negre
PREPARACIÓ
1. Talleu el pebrot i la ceba ben petits.
2. Traieu el pinyol de les les cireres.
3. Barregeu-ho tot ben barrejat
4. Amaniu-ho tot. Si voleu posar-hi una mica de vinagre de Mòdena, millor que millor.
2. Traieu el pinyol de les les cireres.
3. Barregeu-ho tot ben barrejat
4. Amaniu-ho tot. Si voleu posar-hi una mica de vinagre de Mòdena, millor que millor.