Els llagostins del magí
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 pastanaga petita
- 1/2 carbassó
- 20 g de mantega de bona qualitat
- 6 dàtils
- 6 llagostins frescos segons butxaca
- 1 tall de cansalada curada
- 1/2 copeta de vi ranci sec
PREPARACIÓ
Preparació: 8 minuts
Cocció: 10 minuts
1. Talleu els dàtils sense pinyol, la pastanaga, el carbassó i la cansalada a la juliana.
2. Peleu els llagostins, i reserveu-ne dos caps. Els altres caps congeleu-los per fer-ne un fumet, per exemple.
3. En una paella, escalfeu la mantega i fregiu els dos caps de llagostí.
4. Retireu els caps, i poseu-hi el carbassó i la pastanaga.
5. 2 minuts més tard, poseu-hi els dàtils i la cansalada.
6. Feu els llagostins a la planxa, amb sal i pebre.
7. Poseu les verdures a la base del plat i els llagostins al damunt.
8. En la paella on heu fet la verdura, desfeu i daureu una culleradeta de mantega. Aboqueu-hi el vi ranci i deixeu que redueixi. Quan el tingueu a punt de salsa, escampeu-la pel damunt dels llagostins.
Cocció: 10 minuts
1. Talleu els dàtils sense pinyol, la pastanaga, el carbassó i la cansalada a la juliana.
2. Peleu els llagostins, i reserveu-ne dos caps. Els altres caps congeleu-los per fer-ne un fumet, per exemple.
3. En una paella, escalfeu la mantega i fregiu els dos caps de llagostí.
4. Retireu els caps, i poseu-hi el carbassó i la pastanaga.
5. 2 minuts més tard, poseu-hi els dàtils i la cansalada.
6. Feu els llagostins a la planxa, amb sal i pebre.
7. Poseu les verdures a la base del plat i els llagostins al damunt.
8. En la paella on heu fet la verdura, desfeu i daureu una culleradeta de mantega. Aboqueu-hi el vi ranci i deixeu que redueixi. Quan el tingueu a punt de salsa, escampeu-la pel damunt dels llagostins.