Els bolets, papillota de xai amb bolets
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 500 g de tall de torna de xai tallat,
- 200 g de mongetes tendres,
- 1 moniato mitjà,
- 200 cc de crema de llet,
- 100 g de formatge de cabra,
- un pessic d'herbes de la Provença,
- 100 g de bolets de la temporada,
PREPARACIÓ
Prepareu les verdures i els bolets .
Infusioneu el formatge en crema de llet a foc lent. Passeu-ho pel túrmix.
Prepareu les papillotes amb el paper d'alumini.
Marqueu el xai salpebrat a foc fort.
Afegiu al xai les verdures i un pessic d'herbes de la Provença.
Regueu-ho amb la crema de formatge i deixeu-ho coure per un espai de 5 min a foc lent.
Ompliu les papillotes, tanqueu-les i fornegeu-les a 180º 12 minuts.
Emplateu.
Infusioneu el formatge en crema de llet a foc lent. Passeu-ho pel túrmix.
Prepareu les papillotes amb el paper d'alumini.
Marqueu el xai salpebrat a foc fort.
Afegiu al xai les verdures i un pessic d'herbes de la Provença.
Regueu-ho amb la crema de formatge i deixeu-ho coure per un espai de 5 min a foc lent.
Ompliu les papillotes, tanqueu-les i fornegeu-les a 180º 12 minuts.
Emplateu.