Els bolets, papillota de xai amb bolets

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 500 g de tall de torna de xai tallat,
  • 200 g de mongetes tendres,
  • 1 moniato mitjà,
  • 200 cc de crema de llet,
  • 100 g de formatge de cabra,
  • un pessic d'herbes de la Provença,
  • 100 g de bolets de la temporada,

PREPARACIÓ

Prepareu les verdures i els bolets .
Infusioneu el formatge en crema de llet a foc lent. Passeu-ho pel túrmix.
Prepareu les papillotes amb el paper d'alumini.
Marqueu el xai salpebrat a foc fort.
Afegiu al xai les verdures i un pessic d'herbes de la Provença.
Regueu-ho amb la crema de formatge i deixeu-ho coure per un espai de 5 min a foc lent.
Ompliu les papillotes, tanqueu-les i fornegeu-les a 180º 12 minuts.
Emplateu.
Anar al contingut