Dot al forn

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Olivet
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bilbao, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Plat complet però suau, molt recomanable per a un sopar acompanyat amb una amanidaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 peça de dot d'1,800 kg
  • brou de peix
  • 3 cebes
  • 4 patates
  • oli d'oliva
  • sal
  • farigola
  • 1 got de vi blanc
  • un gra d'all
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una safata les patates tallades a rodanxes, la ceba tallada a la juliana, l'oli, la sal, la farigola i el brou de peix
i deixeu-ho coure al forn durant 10 minuts a 180 graus. Seguidament, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir al forn.Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els talls de dot, prèviament salats, durant un parell de minuts. A continuació, poseu-lo a la safata amb les patates i la ceba i deixeu-ho coure tot junt al forn durant 5 minuts més.Per fer l'oli de cibulet, poseu en un bol el cibulet picat, el gra d'all i l'oli i tritureu-ho bé amb el túrmix.I ja per acabar, emplateu el dot amb les patates i la ceba i amaniu el plat amb l'oli de cibulet.
Anar al contingut