Döner kebab
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Döner kebab
- (per a 2 persones)
- 300 g de cuixa de xai
- 2 pites
- 1/2 culleradeta d'harissa
- fulles d'enciam francès
- 2 cebes tendres
- 1 tomàquet d'amanir
- 1 iogurt cremós
- gotes de suc de llimona
PREPARACIÓ
1. Traiem el greix de les vores dels talls de xai.
2. Tallem l'enciam i les cebes a juliana, i el tomàquet a làmines molt primes. Ho reservem.
3. Afegim uns 10 g d'harissa al iogurt i unes gotetes de suc de llimona. Ho barregem tot per obtenir la salsa.
4. Escalfem una paella, hi tirem un rajolí d'oli i fem el xai al punt.
5. Escalfem el forn a 200º C i hi posem les pites durant un parell de minuts, així es tornaran flexibles i fàcils d'omplir.
6. Tallem el xai a dauets, amb unes tisores.
8. Posem dins un bol l'enciam, la ceba, el tomàquet i els dauets de xai. Hi aboquem la salsa i ho barregem tot molt bé. .
9. Obrim una pita i l'omplim amb el farciment que hem preparat al bol. Repetim l'operació amb l'altra pita i ja ho tenim!
2. Tallem l'enciam i les cebes a juliana, i el tomàquet a làmines molt primes. Ho reservem.
3. Afegim uns 10 g d'harissa al iogurt i unes gotetes de suc de llimona. Ho barregem tot per obtenir la salsa.
4. Escalfem una paella, hi tirem un rajolí d'oli i fem el xai al punt.
5. Escalfem el forn a 200º C i hi posem les pites durant un parell de minuts, així es tornaran flexibles i fàcils d'omplir.
6. Tallem el xai a dauets, amb unes tisores.
8. Posem dins un bol l'enciam, la ceba, el tomàquet i els dauets de xai. Hi aboquem la salsa i ho barregem tot molt bé. .
9. Obrim una pita i l'omplim amb el farciment que hem preparat al bol. Repetim l'operació amb l'altra pita i ja ho tenim!