Déntol a la marinesca

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jaume Subirós
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Empordà, Figueres

INGREDIENTS

  • 600 g de déntol
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 tomàquet
  • 1/2 pastanaga
  • julivert
  • api
  • farigola
  • fonoll
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • 300 cl de brou de peix
  • 150 g de crema de llet

PREPARACIÓ

Per fer el sofregit daureu la ceba i el porro picats en una paella calenta amb oli.
Després afegiu-hi el tomàquet triturat i el déntol tallat a trossos i salat, i remeneu-ho. Quan el déntol estigui una mica daurat, poseu-hi la pastanaga, el julivert, l'api, la farigola i el fonoll ligats amb un cordillet i deixeu-ho coure durant 8 minuts. Un cop hagi arrencat el bull, afegiu-hi també el brou de peix calent i la crema de llet, i deixeu-ho reduir a la meitat. Ja ho podreu emplatar.
Anar al contingut