Daus de tonyina amb soja i sèsam

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carlota Claver
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alba, Barcelona

INGREDIENTS

  • 32 daus de tonyina
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades de mel
  • 1 cullerada de mostassa
  • 1 culleradeta de sèsam
  • 1 cullerada de gingebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Talleu el gingebre en làmines fines i poseu-les en un bol. Afegiu-hi el sèsam, la mel, la mostassa, la salsa de soja i els daus de tonyina.
Deixeu-ho marinar tot junt a la nevera durant 24 hores. A continuació, salteu-ho tot en una paella ben calenta amb oli procurant que la tonyina quedi poc feta. I ja per acabar, emplateu-ho i guarniu el plat amb una mica de porradell picat i salsa de soja.
Anar al contingut